مشاغل پردرآمد در عمان
حقوق های برتر در عمان: تمام مبالغ زیر میانگین حقوق ماهانه می باشد که از طریق داده های موجود در چند شرکت استخدامی جمع آوری شده است.
مدیر فنی – چند ملیتی: 33,425 دلار
مدیر عامل – شرکت محلی: 23,875 دلار
مدیر کل هتل: 13870 دلار
معلم / مدیر ارشد: 10830 دلار
مدیر املاک: 8405 دلار
وکیل: 8233 دلار
مدیر پروژه ساخت و ساز: 7913 دلار
مدیر منابع انسانی: 6976 دلار
مدیر استخدام: 7239 دلار
مدیر فناوری اطلاعات: 7333 دلار
مدیر حساب روابط عمومی: 5910 دلار
مدیر فروش/بازاریابی: 5307 دلار
مدیر مدیریت امکانات: 5263 دلار
پزشک عمومی مراقبت های بهداشتی: 4670 دلار
ویرایشگر: 4820 دلار
مدیر دفتر: 4619 دلار
متخصص بازاریابی دیجیتال: 4088 دلار
مدیر شعبه بانک: 2769 دلار
مدیر فروش: 3716 دلار
مجری لجستیک: 3453 دلار
حسابدار ارشد: 3263 دلار
مدیر منابع انسانی: 2856 دلار
مسئول پذیرش: 1620 دلار
میانگین کلی: 7846 دلار
فرهنگ مردم عمان
مردم عمان بسیار مهمان نواز هستند و خوش اخلاقی یکی از مواردی است که مردم این کشور به آن بسیار اهمیت میدهند. اگر شما به عنوان گردشگر به عمان سفر میکنید بهیاد داشته باشید که لبخند زدن و اخلاق نیکو سرلوحه مردم عمان است. اگر شما به فرهنگ مردم عمان احترام بگذارید احترامی صد چندان از سوی آنان خواهید دید.
آداب و رسوم مردم عمان شباهت بسیار زیادی به آداب و رسوم ما ایرانی ها دارد، اما بد نیست بدانید که فرهنگ آن ها تغییرات کمتری را در گذر زمان پذیرفته است و نشانه های محدودی از نفوذ فرهنگ غربی در این کشور مشاهده می شود، ولی کلیت فرهنگ مردم در کشور عمان با فرهنگ ایرانیان شباهت های زیادی دارد. در صورتی که قصد مسافرت به کشور عمان را دارید بهتر است با فرهنگ و آداب و رسوم جالب این کشور به عنوان یکی از کشورهای محبوب حاشیه خلیج فارس جهت تجارت و گردشگری آشنا شوید تا درک بعضی از رفتارهای آنها برایتان آسانتر شود.
اغلب مردم عمان مسلمان هستند. دین در این کشور از جایگاه ویژه ای برخوردار است. اغلب مردم این کشور همانند سایر کشورهای اسلامی از مذهب اهل سنت پیروی می کنند، اما تعداد شیعیان نیز در این کشور کم نیست. کشور عمان از جمله کشورهایی است که تفرقه میان مذاهب اسلامی وجود ندارد و مردم با هر دین و مذهبی در این کشور محترم شمرده می شوند.
مذهب مردم عمان از نوع اباضیه است که ایرانانیان آشنایی چندانی با آن ندارند؛ این مذهب در زمره کهن ترین مذاهب اسلامی به شمار می رود. با توجه به اهمیت دین و مذهب در این کشور، مناسبت های مذهبی همانند اعیاد قربان و فطر با شکوه خاصی در این کشور برگزار می شوند. ماه رمضان نیز از احترام خاصی میان مردم این کشور برخوردار است. اغلب مردم در این ماه روزه می گیرند و مساجد پر از کسانی است که برای راز و نیاز با پروردگار در ماه رمضان راهی این مکان های مقدس می شوند.
در مورد زبان مردم این کشور هم ناگفته پیداست که زبان رسمی کشور عمان، زبان عربی است. کشور عمان به عنوان یکی از کشورهای عربی حوزه خلیج فارس شناخته می شود و از زبان اصیل عربی برای آموزش، فعالیت های شغلی، گفتگوهای روزانه و غیره استفاده می کنند؛ اما لهجه و گویش مردم عمان صرفا به زبان عربی محدود نیست و صحبت کردن به زبان انگلیسی نیز در میان بسیاری از افراد و بخصوص کسانی که در صنعت دریانوردی فعالیت دارند و در میان کسبه شهر مسقط و صلاله به عنوان مهم ترین شهرهای عمان متداول است.
از آنجا که عمان یکی از مهم ترین مقاصد تجارت دریایی در جهان شناخته می شود و بنادر صنعتی و تجاری بسیار زیادی در این کشور وجود دارد که از قدیم الایام محل فعالیت های مربوط به تجارت دریایی بوده اند، زبان انگلیسی نیز رفته رفته در میان مردم گسترش یافته است.
اهمیت این زبان در سال های گذشته و به دنبال رونق گرفتن صنایع و پیشرفت های چشم گیر در تمامی عرصه ها و بخصوص صنعت گردشگری، بیش از پیش مطرح شده است. زبان هندی، بلوچی و سواحلی نیز سایر زبان هایی هستند که به صورت محدود در این کشور کاربرد دارند.
کمی هم در مورد آداب معاشرت مردم عمان بدانید، مردم وقتی همدیگر را جایی میبینند، با «السلام علیکم» جمله را شروع میکنند که پاسخ مناسبش، «و علیکم السلام» است. حین گفتن این جمله، با هم دست میدهند و بینی یا هر دو گونهی طرف مقابل را میبوسند. البته معمولاً زود دستشان را پس نمیکشند و بین مکالماتشان، وقفههایی میافتد که آن را کاملاً طبیعی میدانند. اگر بعد از دست دادن، دست راستتان را روی قلب مخاطبتان قرار دهید، نشانهی احترام ویژهای است که برای او قائل هستید. خانمها هم وقتی همدیگر را میبینند، به نشانهی صمیمیت با هم دست میدهند.مردم عمان، به شدت به فکر آبروی همنوعانشان هستند و ترجیح میدهند دیگران را به صورت غیر مستقیم، متوجه اشتباهاتشان کنند. عمانیها هنگام صحبت کردن، کمی از هم فاصله میگیرند و این فاصله، بین خانمها و آقایان بیشتر میشود. مردم ترجیح میدهند هنگام صحبت، مستقیم به آنها نگاه کنید و به عبارتی، ارتباط چشمی با آنها برقرار کنید. همیشه با دست راستتان وسیله یا غذایی که به شما تعارف میکنند را بگیرید و خودتان نیز با دست راست، تعارف کنید. مهماننوازی، بخش مهمی از آداب معاشرت و فرهنگ مردم عمان است. چه دوست و آشنایشان باشید و چه غریبه، آنها دوست دارند تا شما را به داخل خانههایشان دعوت و با خرما و قهوهی مخصوصشان، از شما پذیرایی کنند. پس اگر این اتفاق برایتان افتاد، جای تعجب ندارد و بهتر است دعوتشان را رد نکنید؛ چون بیادبی به شمار میرود.
پرچم سه رنگی که به صلح و آرامش اشاره دارد مهم ترین نماد این کشور محسوب می شود. تصویر سلطان قابوس به عنوان پادشاه این کشور که تاثیر بسیار زیادی در رونق عمان داشته است در میان مردم ارزش بسیاری دارد. لنج یا قایقی که دارای بادبان های سه گوش است و به قرن هشتم بازمی گردد جزء جدایی ناپذیر فرهنگ این کشور محسوب می گردد.
خنجر نیز وسیله دیگری است که عمانی ها رشادت و سلحشوری خود را با آن به دیگران نشان می دهند. مردان عمانی در مهمانی ها و مجالس مختلف، خنجر را به کمر بسته و آن را نوعی زینت مردانه به حساب می آورند. مجسمه کندرسوز نیز نماد دیگری است که نوع مینیاتوری و کوچک شده آن در تمامی منازل عمانی ها وجود دارد.
پوشش مردم عمان
مردان عمانی، لباسی آستین بلند و معمولاً بدون یقه میپوشند که تا مچ پایشان کشیده میشود و به آن دشداشه (Dishdasha) میگویند. قسمت یقهی این لباس یک آویز دارد که آن را غرق در عطرهای خوشبو میکنند. علاوه بر آن، نوعی کلاه یا عمامه نیز بر سر میگذارند و اگر مایل باشند، عصای چوبی یا فلزی نیز به دست میگیرند و در مراسم رسمی، خنجر که نمادی از وقار مردانه است را نیز بر کمرشان میبندند. خانمها در عمان، حجاب دارند و لباسهای بلند، اغلب به رنگ مشکی به تن میکنند و بعضیها حتی دست و صورتشان را هم میپوشانند؛ اما این کار زیاد مرسوم نیست.
حجاب در این کشور امری کاملا اختیاری است.
غذاهای کشور عمان
غذاهای عربی از منحصر به فردترین غذاهایی هستند که به علت طعم و مزه بی نظیری که دارند در سراسر جهان معروف شدهاند. جالب است بدانید که حتی بیشتر افراد برای خوردن غذاهای عربی به کشورهای خاور میانه و یا حاشیه خلیج فارس سفر میکنند.
غذاهای عمانی، از غذاهای هندی و خاورمیانه تأثیر گرفتهاند.شما در عمان علاوه بر غذاهای عمانی میتوانید غذاهای چینی، ترکی، تایوانی، لبنانی، هندی و غیره را امتحان کنید، اگر گشت و گذاری در خیابانهای شهرهای مختلف این کشور داشته باشید شاید اولین چیزی که نظر شما را به خود جلب کند رستوران های مجلل و شیک باشد. به این دلیل که مردم عمان به غذاهای روزانه خود و حتی میان وعدهها نیز اهمیت زیادی میدهند. در نتیجه میتوان غذاهای عمان را بخشی از فرهنگ این کشور زیبا به حساب آورد. از جمله غذاهای معروف عمانی عبارتند از کباب مشکاک، مجبوس،کباب شووا،هریس و غیره میباشد که پیشنهاد میکنیم امتحان کردن غذاهای این کشور را در برنامه خود قرار بدهید.
حلوای عمانی یکی از معروف ترین دسرهای این کشور است و کمی با حلوای ما تفاوت دارد. این حلوا از ترکیب شکر، عسل، گلاب، تخم مرغ و ادویه ها و مغزیجات مختلف تهیه می شود و اغلب همراه با قهوه و خرما سرو می شود. در حقیقت، در میهمان نوازی عمانی قهوه و حلوا همیشه در کنار قرار دارند و به عنوان نهایت احترام و پذیرایی به میهمان عرضه می شوند. در عمان حلوا را اغلب در ظرفی بزرگ سرو می کنند و چندین قاشق در آن قرار می دهند تا هر میهمان به اندازه دلخواه از حلوا بردارد و همراه با قهوه اش میل کند.
قهوه نیز یکی از مهم ترین نوشیدنی ها در کشورهای عربی و همین طور کشور عمان است. بافت، طعم و نحوه دم کردن قهوه عربی شهرتی جهانی دارد و باعث تفاوت در طعم آن با سایر قهوه ها می شود. در کشور عمان قهوه اغلب با پودر دارچین ترکیب می شود و بعد دم می شود. درست همانند خرما، قهوه نیز بخشی مهم و جدایی ناپذیر از مراسم پذیرایی از میهمان و میهمان نوازی عمانی است. در عمان قهوه را اغلب همراه با حلوای عمانی سرو می کنند که ترکیبی جالب و خوشمزه است. قهوه نوشیدنی غالب مردم عمان است و عمانی ها در طول روز چندین بار قهوه می نوشند. همچنین وقتی مردم عمان می خواهند به دیدار همسایه شان بروند گاهی یک قوری قهوه عربی دم می کنند و همراه می برند.
عمان بیزنس آفیشال
تصمیم گیری هوشمندانه
پیام ارسال کنید
خدمات
ثبت شرکت
اجاره خودرو
پانسیون
هتل
گردشگری